Duurzame Koffie #1

Duurzame Koffie

Wij leveren het liefst UTZ, Fairtrade, Rainforest en Max Havelaar producten.

Waarom? Wij doen eerlijke handel met U en wij verwachten dat ook van onze leveranciers. Fabrikanten die bovenstaande keurmerken leveren zijn gecertificeerd en garanderen een eerlijke prijs voor de boer.Door de eerlijke prijs kan de boer zijn liefde in zijn vak steken en dat resulteert in kwalitatief hoogwaardige koffiebonen of theebladen. Een greep uit onze gecertificeerde merken zijn; Nescafé Partner Blend, Redbeans bonen, Pick Wick UTZ, Nestlé Rainforest bonen en Simon Levelt.

Urbain Trade kijkt in de toekomst. Niet alleen voor haar klanten, maar ook voor ca 300 weesjes van ouders die aan HIV zijn gestorven. Wij zorgen o.a. dat ze naar de basisschool kunnen gaan, dagelijks een warme maaltijd, medische zorg en een stuk begeleiding krijgen.

De oprichters van Urbain Trade: Paul en Urbain Watjer zijn niet alleen financieel betrokken, maar maken ook deel uit van het bestuur van de Stichting NUW.

In 2012 zijn we dan ook gestart met een ambachtsschool van twee klassen, zodat we na de basisschool jaarlijks een 50-tal leerlingen met een officieel erkend diploma de maatschappij in kunnen sturen.
Wilt U meer informatie over het project ? Paul of Urbain nodigen u graag uit voor een kopje koffie.

U kunt natuurlijk ook klikken op de website van de Stichting.

 “Aids wezen Project


Voor meer informatie neem contact met ons op via het contactformulier of via 020-6823765.

Echte koffie op werk

Wij zijn gebrand op de beste service, ook buiten kantooruren. En wij voorzien u letterlijk van álle koffie-benodigdheden. Dat maakt ons uw ideale one stop shop leverancier. Wij leveren koffie en koffiemachines die u dagelijks een lijn aan verschillende koffiesoorten, Espresso, Cappuccino, Latte, thee en chocola van hoge kwaliteit garanderen.