Koffie Assortiment

Een druk op de knop voor verse koffie!
Als leverancier van een grote variëteit aan koffieautomaten en zetsystemen, verzekert u zich met Urbain Trade BV van verse koffie. Maar je hebt verse koffie en verse koffie. Omdat Urbain Trade top producten levert, haalt u de geur en het aroma van kwaliteitskoffie in huis. En u bent daar slechts één druk op de knop van verwijderd. De verschillende automaten bieden een keur aan zowel warme als koude verse dranken. Espresso, cappuccino, café au lait, chocolade, Wiener Melange en meer. U kunt de sterkte helemaal op uw wensen instellen.

Koffie Bonen

De trend van dit moment, verse bonen, kopje voor kopje gezet. U denkt: ingewikkelde zetsystemen, hoge drukboilers, stoompijpen, kalk, afval, reinigingstabletten en kwaliteitsschommelingen…Ziet U er tegen op? Wij niet! Onze monteurs zijn specialisten, hebben kennis en kunde van boon tot melange en van techniek tot de cremalaag.
En zegt u: “Onze koffie jullie probleem”. Ook dat is voor ons geen uitdaging meer want “Full Operating” zit al jaren in ons pakket. Wij komen dan in overleg één of meerdere keren per week bij u langs. Ontzorging is ons motto.

Instant Koffie
U wilt lekker, snel, zonder afval zorgeloos genieten van een kopje of kan koffie, espresso, cappuccino of cacao, dan kiest u voor instant. Instant koffie is een droog product van 100% natuurlijke producten welke u gewoon bij kamertemperatuur kunt bewaren.
Wij hebben dit onder andere van Nescafé in verschillende melanges.Wilt u een concurrerende aanbieding van een A-merk maar de service van de dealer op de hoek dan kiest u voor de combinatie van Urbain Trade en Nescafé. Maar ook voor private label koffie bent u bij ons aan het juiste adres.Laat u verrassen en neem contact met ons op.

Capsules
Bent u de kartonsmaak zat, is uw huidige capsulemachine niet exclusief genoeg meer? Of is uw bonenmachientje steeds stuk ? Voor de meest smaak en betaalbare oplossing moet u bij Urbain Trade zijn.Wij zijn exclusief office dealer voor illy. Dat betekent dat wij behalve de machines en capsules ook de service mogen verzorgen aan de apparatuur.Laat u verrassen en vraag naar onze inruilactie.

Fresh brew Koffie
Vers gemalen koffie, ieder kopje wordt vers voor u gezet. De koffie zoals het vroeger thuis was, maar dan volautomatisch.Wij hebben Fresh Brew koffie van Coffee Fresh, Neuteboom en Redbeans. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten van Hollandse bodem.Fietsenmaker of ziekenhuis? Uw koffie is onze zorg. Neem contact met ons op voor een goed advies!

Overige artikelen
Urbain Trade levert behalve koffie, thee, soep, bekertjes en aanverwante ook frisdranken, snoep, toiletpapier, schoonmaakmiddelen etc.
Zo zijn wij uw ideale one-stop leverancier; Goed voor U en het milieu.
Snelle levering, scherpe prijzen en alles op 1 factuur.
Heeft u speciale wensen, bijvoorbeeld bekertjes met eigen opdruk ? Voor ons geen probleem, wij houden ze exclusief voor u op voorraad.

Voor meer informatie neem contact met ons op via het contactformulier of via 020-6823765.


Echte koffie op werk

Wij zijn gebrand op de beste service, ook buiten kantooruren. En wij voorzien u letterlijk van álle koffie-benodigdheden. Dat maakt ons uw ideale one stop shop leverancier. Wij leveren koffie en koffiemachines die u dagelijks een lijn aan verschillende koffiesoorten, Espresso, Cappuccino, Latte, thee en chocola van hoge kwaliteit garanderen.