Over ons #1
Over ons #2
Over ons #3
Over ons #4

Over ons

Wij zijn gebrand op de beste service, ook buiten kantooruren. En wij voorzien u letterlijk van álle koffie-benodigdheden.

Dat maakt ons uw ideale one stop shop leverancier. Wij leveren koffie en koffiemachines die u dagelijks een lijn aan verschillende koffiesoorten, Espresso, Cappuccino, Latte, thee en chocolade van hoge kwaliteit garanderen. Maar ook voor alle ingrediënten als basis voor een heerlijk kopje bent u bij ons aan het goede adres. En voor dat alles geldt: wij leveren koffie op het werk van top kwaliteit!

Door onze unieke, eigen ICT infrastructuur weten wij op elk moment waar al onze bezorgers en monteurs zich bevinden. Zodoende kunnen wij razendsnel inspelen op uw behoeften. Vaak zijn die acuut. Want onverwacht kan u door uw voorraad koffie(ingrediënten) heen zijn. Of werkt uw koffiemachine plotseling slecht of zelfs helemaal niet meer.

Wij staan in al die gevallen direct voor u klaar om u te helpen. Wij zijn daarbij pas tevreden als u het bent. Namelijk; zodra u weer van uw heerlijke espresso, cappuccino, macchiato of thee of chocola kunt genieten.

Want als totaalleverancier voorzien wij niet alleen in ál uw koffiebehoeften, wij doen dat ook snel!


Voor meer informatie neem contact met ons op via het contactformulier of via 020-6823765.