• Over Redbeans

  Redbeans staat voor passie, design en kwaliteit. Wij volgen niet de gebaande paden, maar willen onze nek uitsteken en iets bijzonders neer zetten.


 • Koffie, precies goed

  Bij de oprichting van Redbeans in 2007 hebben ze iets neergezet dat er nog niet was: koffie en een koffiemachine die voor elkaar gemaakt zijn. Om dat te realiseren hebben ze zelf een koffieautomaat ontworpen. De Beanmachines zijn speciaal gemaakt voor de lekkerste koffie op kantoor.
  Vervolgens heeft redbeans speciaal voor hun Beanmachines koffies gemelangeerd en gebrand. Inmiddels hebben ze ook een koffiemachine ontworpen speciaal voor coffeecorners en espressobars.


 • Verantwoordelijkheid

  Redbeans is een toekomstgericht bedrijf dat ook de komende jaren iconische producten wil maken. Ze leggen in hun dagelijks handelen de nadruk op de maatschappelijke en milieuaspecten die komen kijken bij de vervaardiging van koffie, met name de sourcing en de productie. Daarnaast blijven ze kijken naar alle andere activiteiten om de impact op het milieu te verminderen. Van verpakking, verzending en opslag tot de manier waarop ze hun bedrijf runnen. En dat eisen wij ook van onze leveranciers en partners.


 • Proefplaatsing

  Wij plaatsen graag een koffieautomaat bij uw bedrijf op proef!
  En wat nog mooier is, de eerste 500 kopjes zijn zelfs gratis.

 • Toelichting