Milano Vista espresso

Nescafe

De luxe en snelle koffiemachine

De NESCAFÉ Milano Vista biedt zowel de constante kwaliteit van bonen, als de snelheid en het gemak van instantkoffie. Optioneel beschikbaar met multimedia touchscreen en ideaal voor middelgrote kantoren en zorginstellingen.
 

Eenvoudig onderhoud

De Vista Espresso van NESCAFÉ is gemakkelijk te onderhouden. De koffiemachine beschikt over een automatisch spoelsysteem en het binnenwerk is praktisch ingericht. Dat zorgt ervoor dat het schoonmaken in een handomdraai gebeurd is.

Zuinig in verbruik

Door een zelflerende energie spaarstand die dal- en piekmomenten onthoudt, is de Vista Espresso zuinig in zijn verbruik. De machine warmt het water alvast op voor een piekmoment en zal in een ruststand gaan op tijden dat de machine weinig gebruikt wordt. Zo heeft u altijd koffie van hoge kwaliteit en draagt u ook nog bij aan een betere wereld.

Type Koffie

Bonen


Variaties

Koffie

Cappuccino

Latte

Latte macchiato

Hot chocolate

Heet water

Espresso

Wiener melange


Gebruikers

t/m 30 Personen


Capaciteit

120 Kopjes per uur


Gewicht

56 kg


Afmetingen

350*840*540 mm


Materialen

Metaal


Kleuren

Zwart


Proefplaatsing

Wij plaatsen graag een koffieautomaat bij uw bedrijf op proef! En wat nog mooier is, de eerste 500 kopjes zijn zelfs gratis.

  • Kunt u niet vinden waarnaar u op zoek bent?

    Vraag vrijblijvend ons advies! Wij adviseren u graag in de beste koffieoplossing voor uw bedrijf. Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in en beschrijf ons uw vraag. We zullen vervolgens onze visie geven en u meerdere opties meegeven.Type Koffie

VariatiesToelichting