404 | Pagina niet gevonden

We kunnen de gevraagde pagina niet vinden.

Echt koffie Showroom
Echt koffie Showroom
Echt koffie Showroom

Echte koffie op werk

Wij zijn gebrand op de beste service, ook buiten kantooruren. En wij voorzien u letterlijk van álle koffie-benodigdheden. Dat maakt ons uw ideale one stop shop leverancier. Wij leveren koffie en koffiemachines die u dagelijks een lijn aan verschillende koffiesoorten, Espresso, Cappuccino, Latte, thee en chocola van hoge kwaliteit garanderen.

 • Koffie smaak garantie
 • Koffie machine showroom
 • Koffie, Koffieautomaat en Koffiemachine voor op werk

  Als leverancier van een grote variëteit aan koffieautomaten en zetsystemen, verzekert u zich met Urbain Trade BV van verse koffie op het werk. De verschillende koffie automaten bieden een keur aan zowel warme als koude verse dranken. Espresso, cappuccino, café au lait, chocolade, Wiener Melange en meer. U kunt de smaak en sterkte helemaal op uw wensen instellen.

  lees meer >

 • Bestel en bezorgservice voor koffie op werk

  Wij bezorgen de verse koffie bonen en aanverwante artikelen van illy, Redbeans en Nescafé met onze eigen chauffeurs gratis op uw werk, instelling of kantoor op de door u aangewezen plaats. En dat in de regel binnen twee werkdagen. Zit u een keer zonder koffie: Geen probleem, geef het aan en wij regelen het graag dezelfde dag voor u. Echte Koffie Op Werk.

  lees meer >

 • Service en Onderhoud voor uw koffiemachine

  Door onze unieke, eigen ICT infrastructuur weten wij op elk moment waar al onze bezorgers en monteurs zich bevinden. Zodoende kunnen wij razendsnel inspelen op uw behoeften.Vaak zijn die acuut. Want onverwacht kan u door uw voorraad koffie(ingrediënten) heen zijn. Of werkt uw koffiemachine plotseling slecht of zelfs helemaal niet meer.

  Lees meer >

Proefplaatsing

Wij plaatsen graag een koffieautomaat bij uw bedrijf op proef! En wat nog mooier is, de eerste 500 kopjes zijn zelfs gratis.